luke skywalker


Broder Daniel – Luke Skywalker
Så jävla bra.
Aja sitter i sängen och fixar mig för ska snart ner på stan och träffa Evelina. Eftersom stan stänger fyra så har jag ingen jävla aning om vad vi ska göra , men ngt hittar vi nog på! Ikväll blir det också av att packa inför Romme för imorgon drar jag och alica dit! <3

Jag tänker alltid på dig i april.


http://open.spotify.com/track/5xNMQfKiF6QXVO01YLcZDP

Detta är min favoritlåt för tillfället. Hoppas jag hinner kirra 2 biljetter till mig o Evelina till Håkan Hellström i april innan dem tar slut!

Hola!

Är hemma från Gran Canaria nu som var härligt, är iaf brn nu så jag ska absolut inte klaga! Härligt att ligga på stranden medans det var klass 2 varning här hemma vad jag hade hört, man kunde ej alltså ta sig med varken bussarna eller tågen.
Dock var shoppingen typ som torget här nere i södertälje eller på typ hötorget, alltså HEMSKT. Men det ordnade sig med att jag och malin tog lokalbuss in till en by (!) där det hade ett skit stort shopping center (?). Lite konstigt men där fick jag iaf med mig massa fina grejjer! Bla nya ringar, 2 tröjor , en väska och en kjol. Det var väl antagligen något mer men har glömt , aja whatever, slänger in en bild på dem sen men skall föra över mina bilder från systemkameran in till datan nu, alltså från semestern.



Om..

..5,5 timme så bär det av mot arlanda.
Kommer hem Nästa vecka, men undertiden jag är i Playa del ingles så ska jag försöka slänga in ngt inlägg, men vi får se hur det går med den här internetgrejen..
O jag kommer sakna min evelina som in i helvete..!!!!

Puss!

_+?__@,.,


http://catalinacostin.tumblr.com/post/3065342136


hej



källa:http://weheartit.com/eatmedrinkmerapeme
lite fina bilder jag spanade in.

RSS 2.0