Hong Kong Garden

Någon mer som varit på mellanrean?
Var o kollade kläder idag , fullt med folk , skrikande barn och folk som rycker kläder från varandra.
Hitta kläder som jag ville testa men ibland gav jag upp helt, och i vissa butiker tog jag bara några steg innanför innan jag vände och gick ut. Tycker inte om när det ska vara så hektiskt. Shopping ska vara kul och för mig i ett lugnt tempo där man ska kunna gå o prata med dem man går med utan att fastna bland massa människor som jag och evelina gjorde så fick skrika efter varandra konstans. Men nappade iallafall med mig hem världens söstase tofflor från H&M som gick för bara 75 kr! Med hellokitty huvuden , verkligen ursöta! Sen ett dösnyggt linne från monki! Efter shoppingen var det dags att åka hem då vi först gick och åt och sedan unnade oss 20 minuter i solariumet! Härligt att kunna slappna av efter en sån jobbig shoppingtur. Hoppas det blir bättre imorgon då jag åker upp till stockholm med Vanessa och Alica , fast då lär ju allting vara utplockat , fast har nog med pengar så jag inte behöver köpa på rea!


En skitful bild haha! Men hittade ingen annan bättre bild eftersom ajg inte orkar lägga in bilder på det jag köpte.

ksjsdo

Får se om det är något som vill följa med mig hem i veckan när jag ska sätta sprätt på min pengar jag fick i jul!
Hitills vet jag att jag bara ska köpa hårferg och leta jeans.

Aja men nu ska jag sova som in i helvete , hej.


Blir så irriterad..

..När folk ska använda mitt namn som täckmantel för sina föräldrar för att kunna dra ut o göra vad dem vill medans jag får ligga hemma och få massa frågor o skit. Det är inte ok.

AMEN TJA

Hej.
Vil först och främst säga att man INTE SKA KOLLA MIN BLOGG VIA FIREFOX. kolla genom explorer för de ser helt olika ut i olika webbläsare.

Sitter iaf och lyssnar bland gamla spellistor av mig på spotify , mkt Mando Diao. Lite mysigt att lyssna på musik jag inte lyssnat på de senaste månaderna , tycker bara min musiksmak blivit alltmer skummare om man nu ska säga så , äh vet inte haha. Idag var jag iaf hos mormor och firade jul (ja jag firar både den 24e och 25e.) Nu har jag iaf pengar till solariumet och shopping! Härligt. Trodde jag inte skulle få så mycket pengar men 2700 satt mkt finfint! Plus så fick jag min efterlängtade kentbox <3 Nu har jag alla deras skivor (Yey, plus några dubbelexenplar alltså). Ser det nästan som en samlingsvara haha. Vill köpa mer riktiga studioalbum än dem i boxen som låg i singelfodral som också var väldigt fina , men jag tycker det är skillnad på box och orginalskivor. Precis som min pappa med ulf lundell, han har alla skivor inklusive den gigantiska boxen!

Aja sen fick jag väl massa krimskrams som jag någongång har användning för iaf. Men är ändå rätt så nöjd nu!

 


.

jag hatar jul

Äntligen

Ville det ge med sig när jag testade från en annan webbläsare. Fuck firefox när det gäller blogg design. Det som också är lite surt nu är att min blogg ser helt olika ut i firefox och explorer. Den riktiga och nya designen som skall vara är den man ser i Explorer. Får väl kolla senare om jag kan åtgärda det problemet.

Så ni som alltså kollar den här bloggen , Kolla bara med Explorer om ni nu har jag har har , båda två.


Försökte mig på ett självpoträtt för några dar sen , gick väl sådär men blev rätt nöjd ändå.

Snart går den här bloggen åt helvete

Nu har jag försökt att i en veckas tid försöka att bara byta först bakgrundsfärg men den vill inte ändra när jag sparar det. men förhansgranska kan den göra o visa rätt färg , bra där , jävla äckel blogg. Plus nu försökte ajg nyss att byta tema helt och hållet men nejnej. Det går inte heller (?) sega jävla jag får daaamp bbndhf.jdklh<vbvksdmclajsvhzxkjnbfkcjvn d.cvj.,kcb

jul har aldrig vart kul

Ibland undrar om det bara är jag och evelina som hatar julafton?
Eftersom jag verken tycker om att träffa släkten min eller äta ''den supergoda'' julmaten(Till och med en billys pizza slår utan tvekan ut hela julbordet). Nu låter jag väldigt negativ inför hela firandet vilket jag är. Men det är ju bara en dag om året man bör uthärda så som man gör aftonen den 24 december.
Här kan jag tillockmed skriva upp en lista för vad som förstör hela julen för mig.
*Kalle Anka och hans vänner - Var ju roligt att kolla på de 10 första åren. Men inte längre , men gillar dock Tjuren Ferdinand.
*Julmat - Ja som jag tidigare skrev så nej , sen när blev köttbullar skinka och prinskorv blandat super gott?
*Släkten - Nejtack , Hos mig blir det oftast bara en stel stämning då jag sitter och lossas se glad ut under hela julmiddagen tills jag får gå då jag deckar i soffan samtidigt som min bror leker med någon annan unge.
*Julklappar - Har jag extremt svårt att öppna inför folk som sitter med förväntansfulla ögon om att jag ska säga : Åååh! Tantrosor , precis vad jag ville ha! Tack så mycket!. Plus att Julklappar får mig att blir mer bortskämd och girig. Gillar bara att få pengar. Som i år önskade jag mig bara Kentboxen och Pengar.

Jag har även sneglat lite på julklapparna till mig under granen. Vet redan att Kent boxen väntar mig där under efter att man suttit och smekt paketet ett antal gånger. Jag har även en dålig ovana att om det är någonting jag inte känner eller märker vad det är så brukar jag alltid riva upp en bit av en kant på paketet, så nu vet jag att jag även kommer få troligtvis 2 stycken seinfeld boxar. Fungerar som nöje någon dag jag blir riktigt sjuk. Men imorgon är det alltså julafton, Dags att bereda sig på att härda ut!



Om Jag förlorar dig
Så förlorar Jag synen
Om Jag förlorar dig
Då har Jag ingenting kvar
Förlåt mig men Du är allt Jag har




gomorrn


asso jag vill fixa till denna helevtes fula design.
förövrigt så ser jag ut såhär just nu , bara en stor vit tisha med nylonstrumpbyxor och ett halsband jag själv gjort.
Plus Malins mormors gamla armband. döläckerrrrrrt

sdf,.mnjrf

Blir helt störd av den här låten
http://open.spotify.com/track/2QUy3uSe2jalPL4xb7F6vN


jag är så glad


Bilden här längst nere är på halsbandet jag nyligen gjort av gamla smycken.

Tack så mycket Malin för denna fina skatt!

Öppet hus

Min dag idag började med att jag försöv mig och att bussen var försenad så jag kom e och en halvtimme försent till skolan , kul.
Men det flöt på ganska bra eftersom vi hade optimalonsdag (varannan onsdag tas alla schemalagda lektioner bort och man bokar in ett visst speciellt ämne , utflykt eller studiedag.) Vi hade iaf bild då vi fick testa på nya tekniker och material vi aldrig använt förut. Blev förälskade i ett par pennor som jag nu glömt namnet på. Ritade en testbild med dem (På bilden under) som jag sedan skannade in i datorn i skolan. Inte det vackraste jag gjort men älskar hur man fick fram dessa ''tecknade'' skuggor med hjälp av pennorna som man ser tex i ansiktet. Vui slutade sedan vid 2 och jag o alica stannade kvar för att vi skulle vara med på öppet hus och måla Stileben bilder live inför 95:orna som kom och besökte. Kul var det iaf och det bjöds på gratis läsk mm från kafeterian. Pratade med några angående wendelas intagningsprov för bild o form programmet (som jag går på). Riktigt trevligt var det iaf . Stannade iaf kvar där tills 7 då Vi sedan stängde. Plus att jag får gratis biobiljetter nu bara för jag stannade kvar och målade! Riktigt nice. Plus att jag redan kirrit 2 stycken tidigare från då jag stod i montern för Wendela Hebbe på älvsjömässan förra veckan.

Men nu ska jag iaf börja göra mig i ordning för sängs så jag orkar upp imorgon.
Här har ni bilden.

Halvful bild men ser mycket bättre ut om man zoomar in och ser det mera detaljerat, men gud vad jag blev förälskad i dessa pennor! (Dock är bilden inte helt färdig utan ska utveckla den senare.)

Spring Ricco

Fixat lite smått med designen nu men är inte nöjd. Vill fortfarande ändra texterna i inlägget till Corier New men det ville ej fungera. Får väl ta hjälp av ngn annan eller helt enkelt sitta och leta i designaminblogg.se där jag redan letat! Aja men nog om designen! Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart börja packa. Blir av att sova hos Evelina inatt eftersom jag har studiedag imorgon då jag ska träffa ylva som jag inte gjort på ett bra tag! Skulle träffat linnea idag men det fick bli på tordag ist för att hon var så krasslig och jag har ingen större lust att bli smittad.

Det är hursomhelst mina planer för ikväll om jag o Evelina inte hittar ngn som orkar dra ut i vinterkylan. Finns ju liksom ingenting att göra utomhus på vintern! Eller jo , shoppa. Men mina pengar tar slut så fort jag fått dem , får helt enkelt vänta tills efter jul då det är gott om cashflow.
Igår rök de sista pengarna från mitt studiebidrag då jag och Evelina var nere på stan och Shoppade samt solade. Orkar inte fota det jag köpt men hade tänkt att vara lite gullig av mig och lägga ut bilder på plaggen jag köpte men kunde inte hitta bild på en enda! Får väl helt enkelt fota dem senare om jag orkar. Det vart Iaf en lilabrun (halvgenomskinlig från bikbok) blus , och kort kofta med diamant dekoration över axlar o rygg från hm och en till T-shirt från bikbok med ördmotiv , tycker dem är asläckra! Hade hoppats att ha pengar över så att jag kunde träffa Dimitri i veckan och Äta sushi eftersom det inte blev av igår, men men. No money , No sushi!

Men nu ska jag packa iaf , Puss



Tackar Sara för tipset om Mitt nya fotoredigeringsprogram jag laddade ner , jag som är helt förälskaad i agfa effekten !


Störande

Mina nya rubriker vill ej sparas, vilket är irriterande. Ska Pilla vidare med alla koder, lägger ut en bild som jag ritade en kväll förra veckan ;




måste fixa till dessa fula rubriker..

..för dem e så jävla fula att jag vill spy.

RSS 2.0