school brö

äntligen frisk! eller typ halvt efetrsom jag fortfarande är förkyld. Men sitter justnu i skolan och har svenska , som tur är jag klar med mitt självständiga arbete om grupptryck så då slipper jag jobba och sitter vid internet ist! :D
D NICE

fin grabb <3


Hemma idag igen..

Som tur är febern över iaf men har fortfarande hosta och känner mig helt öm i kroppen. Hade tänkt att spendera denna dag i köket i mesta dels. Faktist så står jag just nu öch gör i ordning tzatziki inför lunchen jag ska börja laga lite senare. Hittade även en jättehärlig lista som heter ''om du är född under 1990 talet så känner du nog igen essa låtar'' och det äör fullt med låtar som man hörde när man var liten , bla annat massa aqua, las ketchup mm! Så man kan säga att man har sin egna nostalgitripp här hemma med gammal musik. NICE



Så jävla dåligt..

.. Att jag fortfarande är sjuk, Jag fyller ju 17 idag och känner att jag vill ut , träffa folk , inte sitta hemma o hosta sönder mig i tröst med mörk choklad. Nu sitter jag ju fast här hemma och vet inte hur jag ska kunna fördriva dagen min eftersom jag fortfarande har så himla ont i kroppen så att jag bara vill skrika. Stel överallt i alla leder är jag också! Aja, får sitta och trösta mig och glädjas över alla härliga gratulationer på facebook samt mina håkan hellström biljetter.


Imorgon..

.. Är det min födelsedag , men har redan öpnnat min present från mama! Blev så glad att biljetterna till Håkan Hellström äntligen ligger i mina händer, plus shoppingpengar på det. Lätt att jag kommer skolka torsdag den 28e april för att köa uppe vid cirkus! En annan sak som inte är lika positiv är att jag ligger i sängen just nu med feber och jag vill så gärna komma iväg till skolan imorgon! För då kan jag alltid träffa folk där och sen dra ut me Evelina på kvällen eller ngt.
Här är iaf några foton jag tog idag när jag hade så tråkigt att jag klunkae i mig några alvedon och började sminka mig!



Lykke Li – I Follow Rivers

In tha school

Sitter i skolan just nu och har äntligen möjligheten att föra in mina två senaste teckningar jag ritat. Den på Evelina såg dock en aning ihoptryckt ut så den ser inte så himla bra ut på datan , men det är sällan ens bilder ser bra ut när man skannat in dem.

Ritaade av en av Erikas bilder på facebook.


Bilden på Evelina som blev failad inne på datan , ser ''ihoptryckt ut''.

Och så klart så tillåter jag absolut inte att/om någon skulle kopiera mina bilder. Jag äger alla exemplar och det är copyright på att jag lägger ut från mig själv i min blogg.

fotafotafota

eftersom jag var dum nog och glömde för ca hundrade gången att maila mina 2 senaste poträtt till min mail eftersom bilderna ligger i skolan. Sen glömde man ju att lägga ut dem så.. ska försöka göra det medans , man hade tänkt att fota lite nu , lägger kanske ut något om det blir bra!

Nya kategorier!

Har precis skaffat två nya kategorier för att kunna fördela in mina inlägg i olka ''mappar'' som jag säger det.
Den Ena heter bara Inspiration - här ramlar allt fint jag kommer över som tex bilder, kläder , ja i stort sätt vad som helst! Men mycket bilder blir det"

Den andra Kategorin heter ''Av mig''- där kan vara teckningar jag rirtat till foton jag tagit eller smycken. Allt som jag helt enkelt står bakom för.


Så ka försöka komma med lite mera inlägg , även om jag säkert kommer misslyckas!



RSS 2.0